|
|
Gıda teknolojisi /
(Bulduk, Sıdıka.) |
|
|
|
Bibliographical information (record 286799) |
|
|
- Includes bibliographical references.
- Bu kitapta sırasıyla; gıda teknolojisinin tarihçesi, değişen beslenme alışkanlıkları, gıda teknolojisinin tanımı, gıda muhafaza yöntemleri, gıdaların muhafaza yöntemlerindeki teknolojik gelişmeler, kurutarak muhafaza, konserve, süt teknolojisi, tahıl teknolojisi, besinlerin dondurularak saklanması, baharatla saklama, et teknolojisi, sebze-meyve işleme teknolojisi, şekerle saklama, sirke teknolojisi, asitle saklama, yağ teknolojisi, radyasyon işleminin teknolojik yönleri ve fonksiyonel besinlere yer verilmiştir.
|
|
|
|
Barcode |
Status |
Library |
Section |
6743214839
|
Item available
|
NEU Grand Library2nd Floor (TP370 .B85 2004)
|
General Collection |
Gifted by: Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi |
|